Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Inter Milanin tähti lyttää Romelu Lukakun toiminnan: ”Olin pettynyt hänen käytökseensä”

Lautaro Martinez
AOP

Romelu Lukakun siirtosoppa on saanut jättimäiset mittasuhteet etenkin Italiassa. Belgialaisen tötöilyä ei olla katsottu kovinkaan hyvällä varsinkaan Inter Milanissa, jota hyökkääjä edusti päättyneellä kaudella lainasopimuksen turvin.

Inter Milan oli jälleen kerran valmis antamaan Romelu Lukakulle uuden tilaisuuden ja pyrki hankkimaan hänet riveihinsä pysyvällä siirrolla. Siitäkin huolimatta, että Chelsean sopimuspelaaja oli jo kertaalleen vannonut ikuista rakkauttaan sinimustille ja lähtenyt rahan perässä Englantiin.

Inter tarjosi Lukakulle mahdollisuuden nousta jälleen omalle tasolleen vaikean valioliigakauden jälkeen. Belgialaiskärki pelasi päättyneen kauden jälleen Milanossa, mutta oli kaukana siitä pelaajasta, joka mätti muutama vuosi sitten liukuhihnalla maaleja Serie A:ssa.

Tästä huolimatta Nerazzurri oli valmis kiinnittämään Lukakun, mutta tämän samanaikaiset neuvottelut Juventuksen kanssa olivat viimeinen tikarinisku sydämeen. Inter luopui ostoaikeistaan, eikä Lukakun tulevaisuudesta ole minkäänlaista tietoa.

Nyt oman mielipiteensä Lukakun siirtosaagasta kertoo miehen taannoinen aisapari, Lautaro Martinez.

– Ollakseni rehellinen, olin todella pettynyt. Yritin soittaa hänelle noiden kaoottisten päivien aikana, mutta hän ei vastannut minulle, eikä muille joukkuetovereilleen. Näin monen yhteisen vuoden jälkeen olin pettynyt hänen käytökseensä. Onneksi, se on hänen päätöksensä. Toivotan hänelle kaikkea hyvää.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos