Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Inter Milanille elintärkeä kiinnitys – Tähtipelaaja irtosi pilkkahintaan!

Francesco Acerbi
AOP

Inter Milanissa päättyneellä kaudella lainasopimuksen turvin pelannut Francesco Acerbi on allekirjoittanut seuran kanssa pysyvän diilin. Italialaistopparin tuoreen kontrahdin pituudesta ei olla toistaiseksi hiiskuttu julkisuuteen.

Lazion puolustuksen vakionimiin vuosikausien ajan kuulunut Francesco Acerbi päätti viime syksynä seurata Simone Inzaghia ja siirtyi lainalle Inter Milaniin. Nerazzurrin käskyttäjä Inzaghilla oli hyvät välit Acerbin kanssa jo Lazio-vuosina, joten siirtymä oli luonnollinen kummankin osapuolen kannalta.

Eleettömästi puolustuksen sydämessä luutiva Acerbi oli päättyneellä kaudella yksi Interin tärkeimmistä yksittäisistä pelaajista joukkueen yltäessä aina Mestarien liigan finaaliin asti.

Acerbin tulevaisuudella spekuloitiin italialaislehdistössä hänen lainasopimuksensa tultua päätökseen, mutta nyt miehen ensi kauden osoite on selvillä. Inter päätti käyttää pelaajalle asetetun osto-option ja hankki tämän riveihinsä pysyvällä siirrolla.

Uusi diili on hyvä asia sekä pelaajan, että joukkueen kannalta. Acerbin tie takaisin Lazioon näytti karikkoiselta vaihtoehdolta, jonka lisäksi Inter kiinnitti pelaajan todelliseen alehintaan.

Transfermarktin mukaan sinimustat joutuivat maksamaan Acerbista vain 3,5 miljoonan euron siirtokorvauksen, jota voidaan pitää todella alhaisena ottaen huomioon pelaajan viime kauden suoritustason.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos