Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Inter Miami esitteli virallisesti uuden supertähtensä – Tätä numeroa Lionel Messi kantaa uudessa seurassaan

Inter Miami julisti virallisesti Lionel Messin
AOP

Rankkasade ja salamointi eivät valtavaa fanijoukkoa Miamissa pidätelleet, kun Inter Miami julkisti virallisesti seuran superhankinnan, Lionel Messin.

Noin 20 000 henkeä seurasi loppuunmyydyllä DRV PNK Stadiumilla, kun Lionel Messi sai käsiinsä numeroa 10 kantavan pelipaidan. 36-vuotias argentiinalainen kiitteli espanjaksi pitämässään puheessaan seuraa ja sen faneja.

– Haluan todella aloittaa harjoittelun ja kilpailla. Minulla on sama halu, joka minulla on aina ollut kilpailla, halu voittaa ja auttaa seuraa jatkamaan kasvuaan, Messi sanoi puheessaan.

– Olen erittäin onnellinen siitä, että olen päättänyt tulla pelaamaan tähän kaupunkiin perheeni kanssa ja valinnut tämän projektin, eikä minulla ole epäilystäkään siitä, että tulemme nauttimaan siitä paljon.

– Meillä tulee olemaan hauskaa ja erittäin hyviä asioita tulee tapahtumaan, jalkapallon supertähti sanoi.

Seitsenkertainen Ballon d’Or -voittaja Messi liittyi Inter Miamin riveihin vuoteen 2025 saakka kestävällä sopimuksella. Miehen vuosipalkan on kerrottu olevan jotain 50 ja 60 miljoonan dollarin väliltä.

Messi jätti viime kauden päätteeksi Pariin jättiläisen, PSG:n, kahden vuoden jälkeen. Argentiinalainen teki Pariisissa kahden kauden aikana 75 ottelussa 32 maalia. Mies kieltäytyi huhujen mukaan siirtoikkunan aikaan poskettomasta tarjouksesta Saudi-Arabiasta, johon miestä houkuteltiin jopa miljardin euron rahapussilla.

Inter Miamin osaomistaja, jalkapallolegenda David Beckham, kuvaili argentiinalaisen saapumista seuraan “unelmien täyttymykseksi”

– Leo, olemme niin ylpeitä siitä, että olet valinnut seuramme urasi seuraavaksi vaiheeksi, Beckham hehkutti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos