Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Hyökkääjästä eroon vaikka väkisin! – ManU tekemässä kovan liikkeen kesän aikana!

Jadon Sancho, Borussia Dortmund.
AOP

Borussia Dortmund on yksi Jadon Sanchosta kiinnostuneista seuroista. Englantilaispelaajan uskotaan hyvästelevän Manchester Unitedin kesän aikana.

Manchester United vaikuttaa pysyvän päätöksessään myydä Jadon Sancho eteenpäin kesän aikana. Tuoreet raportit kertovat, että Sancho halutaan kaupata muihin maisemiin huolimatta siitä, kuka tahansa joukkuetta ensi kaudella valmentaakaan.

Manageri Erik ten Hagin tulevaisuus on ollut epäselvä, vaikka hollantilainen voitti joukkueen kanssa FA Cupin. Ten Hagin paljon mediassa esillä olleet riidat Sanchon kanssa olivat merkittävä tekijä siinä, että 24-vuotias laitahyökkääjä lainattiin tammikuussa Dortmundiin.

Sancho kirjasi kevätkauden aikana kolme maalia ja kolme syöttöpistettä 21 ottelussa Bundesliigassa ja Mestarien liigassa.

Nyt Dortmund toivoo voivansa hankkia Sanchon pysyvästi takaisin Signal Iduna Parkille vain kolme vuotta sen jälkeen, kun hän siirtyi sateisille saarille.

Unitedin kerrotaan pyytävän pelaajastaan 40 miljoonan punnan siirtokorvausta. Tämän lisäksi Dortmund joutuu kilpailemaan muiden nimeämättömien seurojen kanssa Sanchon pelioikeuksista.

Pysyvä paluu Dortmundiin tai siirto muualle tarjoaisi todennäköisesti parhaat eväät Sanchon uran elvyttämiseksi. Toki, jos ten Hagille näytetään kesän aikana ovea, saattaa Old Traffordilla aueta vielä uusi tilaisuus.

Lähde: ESPN

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos