Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huuhkajien voittoputki katkesi – Tanska ryöväsi pisteet viime hetken maalilla

Jalkapallo

Tanska haki Helsingin olympiastadionilta täydet kolme pistettä ja katkaisi Huuhkajien neljän pelin voittoputken.

85 minuuttia Suomi kesti Tanskaa vastaan EM-karsinnoissa, mutta käteen ei lopulta jäänyt mitään kun vierailija Tanska ryöväsi pisteet viime hetken maalilla.

Ensimmäisellä puoliajalla Suomi näytti vaarallisuuttaan nopeilla vastahyökkäyksillä ja läpisyötöillä. Hyvännäköisistä hyökkäyksistä ei kuitenkaan kunnon vaarallisia maalipaikkoja saatu oikein luotua.

Toisen puoliajan alussa Huuhkajat otti selvästi vastaan. Suomen pelissä oli myös parempia vaiheita, mutta puoliajan edetessä Huuhkajat valuivat syvemmälle omaan päätyyn puolustamaan kun Tanska lisäsi painetta.

Pelistä paistoi selvästi se, että Suomelle 0-0 tasapeli olisi riittänyt, kun Tanska taas oli epätoivoisempi kolmen pisteen toivossa. Tanskan paine tuotti tulosta viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Pierre-Emile Højbjerg upotti erinomaisella laukauksella pallon Lukas Hradeckyn selän taakse.

Tanskan maalin jälkeen Suomi yritti pelinkuvaa vielä vaihtaa ja saada kiriä päälle, mutta aika loppui Huuhkajilta kesken. Vaikka piste jäi lopulta harmittavan lähelle, oli Tanska erityisesti toisella puoliajalla niin pelillisesti kuin tilastoidenkin valossa vahvempi. Huuhkajien pelistä jäi kuitenkin hieman hampaanväliin, sillä mahdollisuuksia parempiin maalipaikkoihin olisi ollut.

Tanska nousi voiton myötä H-lohkossa kärkeen. Slovenia ja San Marino kohtaavat vielä myöhemmin tänään ja Slovenialla on voitolla mahdollisuus myös kuitata vielä Suomen ohi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos