Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huuhkajien illan pilannut tanskalaistähti myhäili Suomen kustannuksella: “Pidin siitä, että heitä rangaistiin”

Pierre-Emile Höjbjerg pilasi Huuhkajien illan EM-karsinnoissa
AOP

Suomi taipui EM-karsinnoissa sunnuntai-iltana Tanskalla viime hetken maalilla 1-0. Suomen illan pilasi Tanskan Valioliiga-tähti Pierre-Emile Höjbjerg, joka laukoi vierailijat komealla kaukolaukauksella voittoon.

Ottelu oli molemmille joukkueille EM-haaveiden kannalta todella tärkeä. Hieman tahmeasti karsinnoissa esiintyneelle Tanskalle kuitenkin vieläkin arvokkaampi, mikä näkyikin joukkueen hyökkäävässä pelityylissä.

Otteluun lohkon kärkipaikalta lähtenyt Suomi olisi ollut enemmän kuin tyytyväinen 0-0 tasatulokseen, mutta Pierre-Emile Höjbjergin tulinen kaukolaukaus mursi lopulta Huuhkajien muurin. Tanskalaistähti kuittaili pelin jälkeen hieman tasuria hakeneen Suomen suuntaan.

– Pidin siitä, että Suomea rangaistiin, kun he lohkon kärkijoukkueena istuivat alas ja halusivat vain tasapeliä, Höjbjerg tokaisi MTV Urheilun mukaan.

Huuhkajien oli pakko myöntää Tanska erityisesti ottelun toisella puoliskolla niin pelillisesti kuin tilastollisestikin paremmaksi joukkueeksi. Harmittavan lähelle tasapeli kuitenkin jäi.

– Voitto oli ansaittu, mutta täytyy myöntää, että niin hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan on erittäin vaikea pelata, Tanskan päävalmentaja Kasper Hjulmand kehui.

Viime hetkellä menetetty arvokas tasuripiste voi vielä nousta karsinnoissa arvoon arvaamattomaan. Myös Höjbjerg tietää, että voitto oli Tanskan EM-haaveille todella iso.

– Tämä oli kuuden pisteen ottelu, jossa Suomi olisi voinut päästä voitolla karkuun, mutta toivottavasti saimme tästä nyt vauhtia ja henkistä voimaa, mies totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos