Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huuhkajien EM-karsintaottelun sankarilta selvä tuomio kohutilanteesta: “Ei se tietenkään ollut!”

Oliver Antman iski Huuhkajien voitto-osuman Kazakstania vastaan
AOP

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat taisteli EM-karsinnoissa tärkeän 0-1 vierasvoiton Kazakstanista.

EM-karsintojen H-lohkon yllätyskakkonen Kazakstan voitti jo Tanskan kotonaan, eikä joukkue päästänyt Suomeakaan torstai-iltana helpolla.

Markku Kanervan luotsaamalta joukkueelta ei missään nimessä nähty mitään huippuesitystä. Hermostuneisuus näkyi erityisesti ottelun ensimmäisellä puoliajalla, jolloin syötöt hieman karkailivat ja kosketukset kimpoilivat. Pallonmenetyksiä nähtiin molemmilta joukkueilta.

Kauniiksi huuhkajien esitystä ei siis voi kuvailla, mutta vaadittava, eli yksi maali ja kolme pistettä saatiin ottelusta kairattua. Oliver Antman iski Huuhkajien voitto-osuman ottelun loppupuolella. Benjamin Källman osoitti upeaa malttia ja tarjoili täydellisesti ajoitetulla läpisyötöllä Antmanille huippupaikan maalin eteen. Loistavasti viimeisen vuoden aikana esiintynyt Antman viimeisteli rauhallisen itsevarmasti maalin takanurkkaan.

– Vaati tosi paljon kärsivällisyyttä. Tosi tiukka matsi. Pari maalipaikkaa pelin aikana – olisi voinut tehdä pari enemmänkin, mutta lopussa tuli se yksi iso paikka ja siitä oli pakko tehdä ja hyvä näin, Antman iloitsi ottelun jälkeen.

– Oon aika sanaton tällä hetkellä ja todella iloinen voitosta.

Huuhkajien johtomaali oli pienestä kiinni jo ensimmäisen puoliajan lopulla. Antman kiisi päätyviivaa pitkin pallon kanssa ja viimeisteli Kazakstan-puolustajan kautta pallon verkkoonkin. Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, sillä pallo oli tuomariston mukaan käynyt päätyrajan väärällä puolella. Huuhkajien tähti Antmanilla oli tilanteesta kuitenkin oma selvä näkemyksensä.

– Ei se tietenkään ollut!, mies heitti naureskellen kun tältä kysyttiin kävikö pallo viivan yli.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos