Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huuhkajat tarjoilevat tänään jälleen jalkapallohuumaa! – Markku Kanerva avasi ennakkosuosikin asemaa

Markku Kanerva uskoo Suomen voittoon
AOP

Olympiastadion täyttyy tänään illalla jälleen hurmiollisesta tunnelmasta, kun Huuhkajat kohtaa EM-karsinnoissa San-Marinon. Mikäli perjantain Slovenia-ottelu antaa yhtään osviittaa, on luvassa jälleen todellista jalkapallohuumaa.

Huuhkajat pääsee otteluun loistavista asetelmista, sillä sillä on takana mahtava 2-0 voitto Sloveniasta.

Vaikka Sloveniasta hieno voitto napattiinkin, jätti Huuhkajien peliesitys vielä hieman kysymysmerkkejä ilmaan. Suomi oli erityisesti ottelun toisen jakson alussa vaarallinen ja hallitsi palloa. Kun Slovenia kuitenkin sai pallonhallinnan itselleen, valui Suomen puolustus turhan alas ja Huuhkajat oli helisemässä.

– Pyrimme koko ajan kehittämään peliämme. Se voitto ei saa sulkea silmiämme niiltä kehityskohteilta. Meillä on kovat vaatimukset pelaamisemme suhteen, joukkueen päävalmentaja Markku Kanerva muistutti.

Ennakolta lohkon jumbopaikalla oleva San-Marino on toki Sloveniaa helpompi vastus. Takki auki Huuhkajat ei kuitenkaan otteluun Kanervan mukaan saa lähteä.

– Maajoukkuejalkapallossa ei ole helppoja pelejä, meillä ei ole varaa aliarvioida San Marinoa.

Vaikka paperilla Suomella pitäisi helppo työ olla edessään, voi San-Marinon matala puolustusta olla vaikea läpäistä. Kanerva muistuttaa, ettei Huuhkajat saa turhautua San-Marinon muurimaiseen puolustukseen ja pyrkiä väkisin läpi.

– Korkea prässi tulee korostumaan puolustuspelissämme. Pyrimme riistämään heiltä pallon suht aikaisin pois. Hyökkäyspelissä kärsivällisyys on avainasia, mutta meidän pitää olla myös rohkeita ja pyrkiä olemaan uhka heille.

– Luotan, että pystymme ottamaan voiton, Kanerva ennakoi sunnuntain lehdistötilaisuudessa.

Ottelu alkaa klo 19 ja sen voi katsoa Yle TV2:lta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos