Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huuhkajat-tähdestä ja Lionel Messistä syntynyt melkoinen tutkapari! – Kaksikon yhteispeli keräsi ylistystä

Rober Taylor ja Lionel Messi muodostavat vaarallisen tutkaparin
AOP

Lionel Messi on saanut suomalaisesta Robert Taylorista vierelleen melkoisen tutkaparin. Parivaljakon vaarallisuuden sai kokea Atlanta United, jonka Inter Miami murjoi Leagues Cupin ottelussa lukemin 4-0.

Huuhkajat-tähti Robert Taylorin sekä supertähti Lionel Messin saumaton yhteispeli keräsi yleisöltä ihastusta Miamin kotistadionilla tiistaina kun Miami murjoi Atlantan lukemin 4-0. Kaksikko vastasi kaikista joukkueen neljästä maalista.

Messi aloitti kaksikosta maalinteon ja vastasi joukkueensa kahdesta ensimmäisestä osumasta. Tämän jälkeen Taylor kruunasi Miamin illan ja viimeisteli vielä kaksi osumaa.

Molemmat miehet olivat osallisina myös toistensa osumiin, sillä Messi syötti Taylorin toisen osuman, kun kaksikko karkasi vastahyökkäykseen toisella jaksolla. Ensimmäisellä puoliajalla Taylor puolestaan alusti Messin toisen osuman upealla tarkalla syötöllä, josta argentiinalainen pääsi viimeistelemään.

– Hän pystyy tekemään pallon kanssa kaiken ja hän tekee aina oikeita ratkaisuja. Aina kun hänellä on pallo, yritän vain tehdä hänelle juoksun. Yleensä hän löytää jonkun, jolle hän voi syöttää pallon juoksuun, Taylor ylisti tutkapariaan Athleticin mukaan Apple TV:lle.

– Hän tuo joukkueeseemme niin paljon laatua. Hän on maailman paras pelaaja, ja on unelmien täyttymys saada pelata hänen kanssaan, 28-vuotias suomalainen jatkoi.

Taylorin ja Messin yhteispeli on kerännyt nopeasti paljon huomiota ja ylistystä mediassa ympäri maailman. Inter Miami varmisti Atlanta-voitollaan paikan Leagues Cupin elokuun alussa alkaviin pudotuspeleihin.

Miami kaatoi edellisessä cup-ottelussaan Cruz Azulin lukemin 2-1. Myös tuolloin Taylor ja Messi vastasivat joukkueen osumista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos