Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huuhkajat räjäytti Olympiastadionin hurmokseen! – Slovenia kaatui upealla esityksellä

Helsingin Olympiastadion
AOP

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat otti valtavan voiton Sloveniasta EM-karsinnoissa perjantaina. Slovenia kaatui kotiyleisön edessä upeasti 2-0.

Yli 32 000 fania hurrasi aivan hurmiossa aurinkoisella Olympiastadionilla, kun Huuhkajat otti todella arvokkaat kolme pistettä Sloveniasta sekä ison askeleen kohti arvokisaunelmaansa.

Yli vuoden tappioitta pelannut Slovenia ei ollut helppo vastus Suomelle ja joukkue tiedettiin jo ennen ottelua todella fyysiseksi ja nopeaksi joukkueeksi.

Markku Kanervan Huuhkajat lähti kuitenkin otteluun itsevarmasti ja näytti ottelun alussa pirteämmältä joukkueelta. Suomi oli hyökkäyspäässä heti alusta alkaen vaarallinen ja pääsi useasti Slovenian boksiin. Palkinto vahvasta alusta saatiin reilun 10 minuutin kohdalla, kun Joel Pohjanpalo ujutti pallon Teemu Pukin syötöstä Slovenian verkkoon.

Toisella puoliajalla suomi pääsi jälleen hyvin paikoille. Upean ottelun pelannut Oliver Antman tuplasi Suomen johdon terävällä laukauksella Pukin syötöstä 64 minuutin kohdalla. Mies iloitsi ottelun jälkeen kenttähaastattelussa voitosta, mutta löysi pelistä myös parannettavaa.

– Ihan sanoinkuvailematon fiilis. Täysi tupa ja huikea meininki. Ei mikään peli ole täydellinen, aina on parantamista, Antman totesi.

Loppua kohden Slovenia saikin pallonhallinnan itselleen ja pakotti Suomen puolustuksen välillä melko alas, mutta vaarallisimmilta paikoilta Suomi pystyi vierailijat pitämään.

Esityksessä riittää siis vielä parannettavaa, mutta tärkeimmät eli kolme pistettä sekä nollapelin kotiyleisön edessä Huuhkajat pystyivät saavuttamaan. Suomi kohtaa EM-karsinoissa seuraavaksi San-Marinon maanantaina.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos