Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huuhkajat pisti kunnon maalikarkelot Olympiastadionilla pystyyn – San-Marino jäi rumasti jalkoihin

Helsingin Olympiastadion
AOP

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat huudatti jälleen kotiyleisöä täydellä Olympiastadionilla ja murjoi San-Marinon tylysti 6-0.

Kun maalihanat saatiin Olympiastadionilla auki, päätti Huuhkajat nautiskella täyden kotiyleisön edessä oikein kunnolla. Jalkapallohuuma oli Helsingissä korkeimmillaan kun Suomi paukutti kuusi maalia San-Marinon verkkoon.

Pelin teema oli, että Suomi piti palloa ja San-Marino parkkeerasi bussinsa puolustusalueelleen. Huuhkajat sai kuitenkin San-Marinoa ihan hyvin liikkeelle ja paikkoja luotua maalille.

Suomen paine päättyi siihen, että palloa noukittiin San-Marinon maalista kuudesti. Glen Kamara aloitti maalinteon näppärällä seinäsyötöllä Rasmus Schüllerin kanssa ja viimeisteli liukumalla pallon verkkoon. Ensimmäisen puoliajan lopulla Benjamin Källman  vielä Suomen tuplasi johdon komealla puskulla.

Toisella puoliajalla vaihdot toivat Suomen peliin aivan uutta vauhtia ja Huuhkajien johto repesi ihan kunnolla.

Vaihdosta sisään tullut Daniel Håkans pääsi kuin varkain läpijuoksuun ja viimeisteli varmasti maajoukkueuransa ensimmäisen osuman toisessa maajoukkuepelissään. Ja kun mies vauhtiin kerran pääsi, niin viimeisteli vaasalaislähtöinen pelaaja vielä hattutempun kymmenen minuutin sisään.

Niin ikää vaihdosta sisään tullut Teemu Pukki viimeisteli vain minuutti Håkansin hurjastelujen jälkeen komealla vedolla ottelun loppulukemiksi 6-0.

Huuhkajat on kesäkuun karsintaotteluiden voittojen myötä nyt hyvällä kurssilla kohti EM-kisapaikkaa. Neljästä karsintaottelusta on kerättynä kasaan yhdeksän pistettä. Matkaa kisapaikkaan toki vielä on, mutta Huuhkajat pääsee kohti syksyn karsintaotteluita loistavista asetelmista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos