Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Hurja huhu siirtomarkkinoilta! – Liverpool valmis taistoon maailmantähdestä

Kylian Mbappe siirtymässä pois PSG:stä
AOP

Kylian Mbappén siirtosaaga tuntuu olevan joka kesäinen aihe futisfanien huulilla. Niin on myös tänä kesänä, joskin nyt tilanteeseen saatetaan vihdoin saada päätös.

Ranskalainen Kylian Mbappé yllätti monet vastikää ilmoittamalla, ettei aio sopia PSG:n kanssa enää jatkosopimusta. Miehellä on vuosi vielä Pariisin jättiläisen kanssa sopimusta jäljellä, mutta seura tuskin haluaa miestä päästää ensi kesänä ilmaiseksi menemään, mikä tarkoittaisi, että siirtoa yritetään saada toteutumaan vielä tänä kesänä.

Real Madrid on jo pidempään ollut miehen kintereillä ja siirto Los Blancosiin oli jo viime kesänä lähellä. Nyt madridilaisseura on kuitenkin saanut huhujen mukaan haastajan, joka on niin ikää valmis taistelemaan ranskalaistähdestä.

Valioliigaa pelaava Liverpool on nimittäin huhujen mukaan heittänyt oman korttinsa peliin ja ilmaissut kiinnostuksensa ranskalaiseen. Espanjalaisen urheilulehti Marcan haastatteleman toimittaja Marco Kirdemirin mukaan liverpoolilaisseura olisi “valmis maksamaan omaisuuden” ranskalaisesta.

Jürgen Kloppin Liverpool ei kuitenkaan ole varsinaisesti hurjastellut siirtomarkkinoilla viime vuosina, joten Mbappén hintatason pelaajan tavoittelu on vähintäänkin yllättävää. Liverpool heitti vastikää pyyhkeen kehään superlupaus Jude Bellinghamin tavoittelussa, sillä seuran siirtokassa ei noin 130 miljoonaa euroa maksaneeseen nuorukaiseen venynyt.

Mahdollista toki on, että varoja on säästelty vieläkin suuremman vonkaleen saamiseksi. Liverpool saisi pätäkkää kuitenkin ihan reilusti laittaa kasaan, sillä ranskalaistähden hintalapuksi ollaan villeimmissä huhuissa väläytelty jopa 300 miljoonaa euroa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos