Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Huippuhyökkääjä sittenkin Old Traffordille? – ”Jos saan tarjouksen, josta en voi kieltäytyä”

Victor Osimhen
AOP

Victor Osimhenin siirtosaaga vaikuttaa saaneen uuden käänteen. Aiemmin myyntihaluttoman Napolin puheenjohtaja, Aurelio De Laurentiis paljastaa, että tähtihyökkääjä saattaa sittenkin olla kaupan riittävää siirtokorvausta vastaan.

Vuosi vuodelta osakkeitaan nostanut Victor Osimhen pelasi viimeistään viime kaudella itsensä suuren yleisön tietoisuuteen. Maaliahne nigerialaiskärki oli yksi Napolin Serie A:n mestaruuden tärkeimmistä palasista ja muodosti toimivan akselin yhdessä Kvicha Kvaratskhelian kanssa.

Osimhen mätti kotimaansa sarjassa käsittämättömät tehot, sillä verkko heilui 32 pelin aikana 26 kertaa. Tämän lisäksi hyökkääjälle kirjattiin myös viisi maalisyöttöä.

Kuten tässä vaiheessa hyvin tiedetään, Osimhenin loistavat otteet ovat kirvoittaneet kasapäin siirtohuhuja. Miestä on linkitetty muun muassa Manchester Unitediin, mutta kauppojen toteutuminen on vaikuttanut monimutkaiselta.

Napoli-pomo, Aurelio De Laurentiisin hiljattain antamat kommentit kuitenkin puhuvat sen puolesta, että kaikki on mahdollista.

– Olen todennut useaan otteeseen, että Osimhen tulee jatkamaan täällä. Jos saan tarjouksen, josta en voi kieltäytyä, ja joka on Napolin parhaaksi, tulemme luonnollisesti harkitsemaan asiaa.

De Laurentiisin kommentit on luonnollisesti noteerattu myös Britteinsaarilla, joten on hyvinkin mahdollista, että puntapino vaihtaa pian omistajaa.

Lähde: The Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos