Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Herranjestas! Entinen City-hylkiö varmisti uudelle seuralleen voiton Valioliigassa hurjalla tavalla

Cole Palmer iski hattutempun Manchester Unitedin verkkoon ja toi Chelsealle voiton
AOP

Chelsea nousi uskomattomalla tavalla aivan lisäajan lopulla voittoon Manchester Unitedista Valioliigassa eilen illalla.

Kotijoukkue Chelsean sankariksi nousi Cole Palmer, joka sinetöi sinisten voiton uransa ensimmäisellä hattutempulla. Manchester Citystä Chelseaan viime kesänä siirtynyt 21-vuotias Palmer on ollut tällä kaudella ehdottomasti yksi sinisten tärkeimpiä ja parhaimpia pelaajia.

– Ottelun loppu oli täyttä hulluutta, itsekin häkeltynyt Palmer totesi pelin jälkeen.

Chelsea nousi ottelussa ensimmäisellä jaksolla jo 2-0 johtoon, mutta Erik ten Hagin luotsaama United nousi ensin rinnalle ja toisella puoliajalla jo 3-2 johtoon. Punaiset paholaiset olivat kolmessa tärkeässä pisteessä vielä kiinni kun pelikello näytti 90+10.

Kaikki muuttui kuitenkin sekunneissa, kun Palmer pääsi ensin tasoittamaan ottelun kymmenennellä lisäminuutilla rangaistuspotkusta ja iski voitto-osuman heti perään kulmapotkusta.

– En tiennyt, mitä tehdä, kun tein maalin, mutta olin haltioissani. Tämä oli ensimmäinen hattutemppuni, josta olen hyvin iloinen.

– Tämä oli hullu peli. 2-0 johdon vaihtuminen 3-2 tappioasemaan oli luonnollisesti kova isku, mutta kun onnistuimme 98. minuutilla, tiesimme, että peliä on jäljellä vielä pari minuuttia. Tiesin sen, kun katsoin manageriamme ja päätimme vain puskea eteenpäin, Palmer kertoi.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos