Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Here we go! – Newcastlen tähtipelaaja siirtymässä Al-Ahlin riveihin

Allan Saint-Maximin
AOP

Saudi-Arabian liigan vetovoima ei osoita minkäänlaisia laantumisen merkkejä. Maan pääsarjassa pelaava Al-Ahli on lähteiden perusteella tehnyt jälleen yhden jättihankinnan, kun Newcastle Unitedia edustava Allan-Saint Maximin on siirtymässä Lähi-Itään.

Valioliigapelaajien virta Saudi-Arabian liigaan on jälleen saanut jatkoa. Maan jättiseuroihin lukeutuva Al-Ahli on ehtinyt hankkia tämän siirtoikkunan aikana jo Edouard Mendyn Chelseasta sekä viimeksi Liverpoolia edustaneen Roberto Firminon. Riyad Mahrezin sopimuksen uskotaan niin ikään olevan lähellä valmistumista.

Saudiseura ei ole kuitenkaan edelleenkään tyytyväinen, vaan haaviin on tarttumassa jälleen uusi vonkale. Fabrizio Romano twiittaa Al-Ahlin olevan lähellä Allan Saint-Maximinin hankintaa Newcastle Unitedista.

Lue alta Romanon twiitti. Jos twiitti ei aukea, katso se täältä.

Romano kertoo, että siirron henkilökohtaisista ehdoista ollaan päästy sopuun, jonka lisäksi Saint-Maximin on suorittanut tulevan työnantajansa lääkärintarkastuksen ensimmäisen vaiheen. Vuoteen 2026 asti ulottuva sopumus tullaan Romanon mukaan allekirjoittamaan pikaisella aikataululla.

Saint-Maximin kärsi viime kaudella loukkaantumisista, mutta toipui pelikuntoon kevätkauden aikana. Tuulennopean ranskalaistähden ei kuitenkaan uskottu kuuluvan Eddie Howen suunnitelmiin tulevalla kaudella. Näin ollen pelaajan matka on jatkumassa Saudi-Arabiassa, vaikka 26-vuotiaalla hyökkääjällä olisi edelleen annettavaa Euroopassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos