Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

”Hänen tulisi hävetä itseään” – ManU-tähden sikailu kuumentaa tunteita!

Antony
AOP

Manchesterin paikallisottelu oli lähellä riistäytyä käsistä loppuhetkillä, kun kentällä nähtiin rumia otteita. Vaihdosta sisään tullut Antony oli yksi suurimmista riitapukareista ja välttyi kuin ihmeen kaupalla punaiselta kortilta.

Manchester City pyyhkäisi Unitedin yli sunnuntaina vakuuttavin 3-0 lukemin. Helisemässä ollut kotijoukkue ei pystynyt tarjoamaan juurikaan ilonaiheita Old Traffordin yleisölle, josta osa poistui jo reilusti ennen päätösvihellystä.

Totuuden nimissä on sanottava, että lukemat olisivat voineet olla huomattavasti rumemmatkin, mutta paljon kritiikkiä osakseen saanut maalivahti, Andre Onana piti paikoitellen Unitedia pystyssä.

ManU:n omat tilaisuudet olivat todella vähissä, eikä Cityn maali ollut missään vaiheessa kunnolla uhattuna Marcus Rashfordin tilaisuutta lukuun ottamatta.

Pelin lopussa nähtiin rumia otteita, kun tappioasemassa olleen Unitedin pelaajat osoittivat turhautumisen merkkejä. Vaihdosta kentälle tullut Antony potkaisi tarkoituksella hänet ohittanutta Jeremy Dokua, joka ei kuitenkaan loukkaantunut tai jäänyt kentän pintaan vaatimaan brasilialaiselle ulosajoa.

Entinen United-kapteeni, Gary Neville piti keltaisella kortilla selvinneen Antonyn toimintaa todella alhaisena.

– Olin täysin Dokun puolella tuossa tilanteessa. Antony selvästi potkaisi häntä. Hänen toimintansa oli täysin naurettavaa. Hänen tulisi hävetä itseään.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos