Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

FC Barcelona jäämässä nuolemaan näppejään: Tähtipelaajan hintapyyntö osoittautumassa liian korkeaksi

Sofyan Amrabat
AOP

Fiorentinan Sofyan Amrabatia on viety huhuissa niin Valioliigaan kuin myös Espanjan jättiseuroihin. Marokon maajoukkuepelaaja on kuitenkin osoittautumassa liian kalliiksi ainakin talousvaikeuksista kärsivälle FC Barcelonalle.

Sergio Busquetsin päätös jatkosopimuksen allekirjoittamisesta venyy entisestään. Keskikentän talismaanin piti alun perin ilmoittaa seuralle aikeistaan alkuvuoden aikana, mutta tilanne polkee edelleen paikoillaan. FC Barcelona on näin ollen pakotettu kartoittamaan miehelle korvaajaa.

Suuren yleisön tietoisuuteen Qatarin MM-kisojen aikana noussut Sofyan Amrabat on ollut jo hyvän tovin aikaa Blaugranan tutkassa.

Fiorentinan keskikenttäpelaaja on aikaisemmin ilmaissut olevansa avoin maisemanvaihdokselle ja Barcan on uskottu olevan hänen listansa kärkipäässä.

Mediasta kantautuneiden huhujen mukaan Fiorentinan pyyntihinta Amrabatista on kuitenkin osoittautumassa liian korkeaksi Barcelonalle.

Miehen markkina-arvo pyörii Transfermarktin mukaan 25 miljoonan euron kieppeillä, mutta Fiorentinan uskotaan pyytävän hänestä huomattavasti korkeampaa hintaa.

Italialaisjoukkue ei lämmennyt Barcan lähentelyille tammikuun siirtoikkunan aikana, joten katalonialaisseuralla on täysi työ kauppojen hieromisessa.

Italian liigan lisäksi Amrabat on ehtinyt urallaan pelata myös Hollanin ja Belgian pääsarjoissa. Tällä kaudella vyölle on kertynyt 28 Serie A-ottelua Violan paidassa.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos