Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Faneilta täystyrmäys Liverpool-legenda Jordan Hendersonin kohuhaastattelulle: “Anteeksipyyntö ei riitä”

Jordan Henderson ei enää kanna kädessään sateenkaarivärein koristeltua kapteeninauhaa
AOP

Liverpool-legenda Jordan Henderson yritti avata päätöksentekoaan Saudi-siirron taustalla tuoreessa haastattelussa. Liverpoolin LGBT+ fanityhmältä ei miehelle kuitenkaan ymmärrystä herunut.

Liverpoolin pitkäaikainen ex-kapteeni Jordan Henderson vastasi yhdestä viime kesän kohutuimmista siirroista, kun vähemmistöjen oikeuksien puolesta kovaäänisesti puhuva mies päätti siirtyä saudiarabialaisseura Al-Ettifaqin riveihin.

Hendersonin päätös aiheutti melkoisen kohun ja esimerkiksi Liverpoolin virallinen LGBT+ faniryhmä, Kop Outs, koki miehen kääntäneen täysin takkinsa ja hylänneen uskomuksensa siirtyessään Saudi-Arabiaan, missä esimerkiksi homoseksuaalisuus on rikos ja seksuaalivähemmistöjen asema todella turvaton.

Henderson kommentoi kohuttua siirtoaan ensimmäisen kerran tänään ja vakuutteli “ettei ole muuttunut ihmisenä” siirron myötä. Liverpool-legenda sanoi myös, ettei tämän tarkoituksena ollut “loukata ketään” ja pyysi asiaa LGBTQI+ yhteisöltä anteeksi.

– Anteeksipyyntö ei riitä. Teot puhuvat kovemmin kuin sanat, Liverpoolin faniryhmä tyrmäsi viestipalvelu X:ssä.

Henderson perusteli haastattelussaan, että Saudi-siirto oli tämän uran kannalta oikea ratkaisu ja uudenlainen haaste. Kop Outs ei tätäkään perustelua sulattanut, vaan kuvaili sitä tekosyyksi, jolla Henderson “yrittää peitellä Saudi-Arabian kuvottavaa ihmisoikeustilannetta”.

– Siirryit jalkapallon takia? Pelataksesi 5000 fanin edessä polttavassa kuumuudessa muiden ikääntyvien pelaajien kanssa, faniryhmä tylytti.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos