Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

FA Cupissa uskomattomat maalikarkelot! – ”Emme pelkää ketään Old Traffordilla”

Bruno Fernandes, Manchester United.
AOP

Manchester United ja Liverpool järjestivät huikaisevan jännitysnäytelmän sunnuntaisessa FA Cupin puolivälierässä. Bruno Fernandes hehkutti joukkueensa suoritusta ManU:n 4-3 voiton jälkimainingeissa.

Old Traffordilla pelattiin ikimuistoinen FA Cupin ottelu sunnuntaina, kun vanhat veriviholliset Manchester United ja Liverpool mittelivät paremmuudestaan.

Unitedin Scott McTominay käynnisti maalikarkelot, mutta Liverpool nousi avausnelivitosen aikana ohi Alexis Mac Allisterin ja Mohamed Salahin osumilla.

Antony tasoitti puntit varsinaisen peliajan loppuhetkillä, jonka myötä edessä oli jatkoaika.

Pool nousi vielä kerran johtoon Harvey Elliotin toimesta, mutta ManU:n hurja paine tuotti lopulta tulosta joukkueen noustessa voittoon Marcus Rashfordin ja Amad Diallon maaleilla.

ManU:a tuttuun tapaan kipparoinut Bruno Fernandes oli luonnollisesti hyvillä mielin jatkopaikan varmistuttua.

– Tämä oli vaikea peli. Mutta me emme pelkää Old Traffordilla ketään. Tiesimme, että Liverpoolilla on hyvä jakso meneillään, ja että joutuisimme vaikeuksiin. Emme kuitenkaan missään vaiheessa epäilleet, ettemmekö voisi voittaa tätä peliä, Fernandes kommentoi Manchester Evening Newsille.

Liverpoolin leirissä tappio maistui luonnollisesti kitkerältä, sillä Unitedin voittomaali syntyi aivan toisen jatkoajan viimeisillä hetkillä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos