Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa todellinen huippuottelu! – Valioliigakomeetalle pettymys!

Alejandro Garnacho
AOP

Manchester Unitedin supertähti, Alejandro Garnacho ei mahtunut mukaan Argentiinan miehistöön marraskuun maajoukkuetauolla. La Albicelesten päävalmentaja, Lionel Scaloni joutui perustelemaan valintaansa ennen ensi yönä pelattavaa Uruguay-ottelua.

Kuten kaikki Valioliigaa seuraavat tietävät, Manchester Unitedin kausi on lähtenyt yskähdellen liikkeelle. Joukkueen pelaamisen ydin on ollut paikoitellen täysin hakusessa, eikä valtava loukkaantumissuma ole varsinaisesti helpottanut manageri, Erik ten Hagin tehtävää.

Hollantilaismanageri on joutunut mylläämään avauskokoonpanoaan useaan otteeseen, mutta säännöllisesti tulosta tekevää nippua ei ole vielä löytynyt. Yksi joukkueen harvoista valopilkuista on ollut laidalla operoiva Alejandro Garnacho, joka on saanut huomattavasti aiempaa enemmän vastuuta.

Moni odotti Garnachon olevan Argentiinan mukana marraskuun maajoukkuetauolla, mutta tällä kertaa nuorukainen jäi ilman kutsua. Argentiina kohtaa varhain huomisaamuna pelattavassa ottelussa Uruguayn.

Hallitsevan MM-kultamitalistin päävalmentaja, Lionel Scaloni joutui perustelemaan Garnachon sivuuttamista medialle. Scalonin mukaan Garnachon viimeaikaiset otteet eivät ole tehneet vaikutusta.

– Hänen kohdallaan on kyse vireestä. Kaikki haluavat aina tulla valituiksi, mutta pienet asiat ratkaisevat ja minun on tehtävä päätöksiä. Hän on silti edelleen osa tulevaisuudensuunnitelmiamme.

Lähde: Manchester Evening News

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos