Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Erling Haalandkin on vain ihminen – Maalitykin rankkari epäonnistui täysin tärkeässä paikassa

Erling Haaland epäonnistui tärkeässä paikassa Mestarien liigassa
AOP

Bayern München ja Manchester City taistelevat parhaillaan paikasta neljän parhaan joukkossa Mestarien liigassa.

Bayernin hyvä alku ottelulle oli murtua jo aikaisessa vaiheessa, kun ottelun erotuomari näytti Bayern-pakki Dayot Upamecanolle punaista korttia. Upamecano lanasi maalitykki Erling Haalandin maahan tämän päästessä läpiajoon. Bayernin pelasti kuitenkin avustavan erotuomarin nostama paitsioliputus.

Citylle ja Haalandille avautui kuitenkin pian uusi mahdollisuus niitata ensimmäinen naula Bayernin arkkuun. Noin puolen tunnin kohdalla joukkueen tähti Haaland pääsi laukomaan käsivirheen seurauksena rangaistuspotkua.

Norjalainen osoitti kuitenkin olevansa vain ihminen ja epäonnistui harvinaisesti rankkarissaan. City-tähti laukoi pallon selvästi maalin yli Bayern-katsomoon punaisten fanien hurratessa miehen epäonnea.

Haalandin missatusta rankkarista huolimatta City on vahvasti kiinni jatkopaikassa, sillä se johtaa otteluparia ensimmäisen osaottelun tuloksella 3-0.

Bayern pääsi ensimmäisellä puoliajalla koputtelemaan Cityn maalille useampaankin kertaan, mutta puoliajalle lähdettiin 0-0 tilanteessa. Bayern on tällä kaudella osoittanut haavoittuvuutensa useampaankin kertaan ja joukkueelta vaaditaankin täydellistä toista puoliaikaa, jotta se voi vielä taistella jatkopaikasta Mestarien liigassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos