Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Entinen superlupaus jättää ManU:n! – ”Aika kääntää uusi sivu urallani”

Anthony Martial
AOP

Manchester Unitedin hyökkääjä Anthony Martial jättää seuran, kun hänen sopimuksensa päättyy kesäkuun lopussa. Ranskalainen vahvisti asian maanantaina.

Anthony Martial, 28, saapui Old Traffordille AS Monacosta vuonna 2015 yhtenä maanosan suurimpana lupauksena. Ura sateisilla saarilla ei kuitenkaan koskaan lähtenyt lentoon, vaikka Martial teki Unitedille kunnioitettavat 90 maalia 317 ottelun aikana.

Lähtö oli suhteellisen odotettu, sillä hän oli viime kausina kamppaillut loukkaantumisten kanssa eikä ollut joukkueen mukana kuukausiin.

Martial ei ollut osa Unitedin miehistöä lauantaina, kun joukkue kellisti Manchester Cityn FA Cupin finaalissa 2-1 numeroin. Ranskalainen ilmoitti maanantaina jättävänsä seuran, kun hänen sopimuksensa umpeutuu kesällä. Hyökkääjä kiitti Unitedin faneja sosiaalisen median tilillään.

– Kirjoitan teille tänään suurella tunteella hyvästelläkseni. Yhdeksän uskomattoman seurassa vietetyn vuoden jälkeen minun on tullut aika kääntää uusi sivu urallani, Martial aloitti.

– Olette olleet vankkumaton tuki, niin hyvinä kuin vaikeina aikoina. Intohimonne ja uskollisuutenne ovat olleet minulle jatkuva motivaation lähde.

Martialin tulevasta työnantajasta ei ole toistaiseksi tietoa.

Lähde: ESPN

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos