Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Entinen ManU-tähti yhä ilman sopimusta – Löytyykö Valioliigasta ottajia?

Jesse Lingard
AOP

Jesse Lingard on ollut kesästä lähtien vapaa-agentti. Entinen ManU-tähti pelasi viime kaudella Nottingham Forestin paidassa, mutta hänen sopimustaan ei jatkettu. Viimeisten tietojen mukaan Wolverhampton Wanderers on kiinnostunut miehen palveluksista.

Viime kaudella syvissä vesissä uinut Wolverhampton Wanderers koki suuria muutoksia loppukesän aikana. Joukkuetta vuoden päivät luotsannut Julian Lopetegui jätti pestinsä vain viisi päivää ennen uuden kauden alkua.

Tämän lisäksi joukkueen portugalilaistähti Matheus Nunes vaihtoi maisemaa siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Tammikuusta lähtien lainasopimuksen turvin Molineux’lla pelannut Matheus Cunha kiinnitettiin pysyvällä sopimuksella, mutta muuten joukkue ei vahvistunut merkittävästi. Ruben Nevesin lähtö oli todella kova isku, johon seura ei ole pystynyt reagoimaan.

Lähteiden mukaan joukkue tähyää uusia vahvistuksia siirtoikkunan sulkeutumisesta huolimatta. Yhtenä mahdollisena vaihtoehtona pidetään Jesse Lingardia, joka on harjoitellut West Hamin kanssa.

Viime kaudella Nottingham Forestia edustanut Lingard on edelleen ilman sopimusta, jonka myötä Wolvesilla on mahdollisuus hankkia hänet riveihinsä.

Lingard on Manchester Unitedin kasvatti, joka vietti pitkän pätkän urastaan Old Traffordilla. Kokeneen pelaajan uskotaan pystyvän vahvistamaan Wolvesin suhteellisen ohutta materiaalia.

Lähde: FootballFanCast.com

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos