Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Entinen ManU-pelaaja varoittaa: ”Perustan on oltava kunnossa”

Old Trafford
Pexels

Athletic Bilbaon Ander Herrera varoittaa entistä seuraansa Manchester Unitedia eksymästä väärille poluille kesän siirtomarkkinoilla. Unitediin on linkitetty useita korkean profiilin pelaajia, kuten Paris Saint-Germainia edustavaa Neymar.

Kesän siirtomarkkinat lähestyvät kovaa vauhtia ja suurseurat kaivavat kuvetta vahvistaakseen rivejään uusilla hankinnoilla. Manchester United on yksi jättiläisistä, joiden uskotaan lyövän tiskiin valtavan puntapinon taistellakseen ensi kaudella kirkkaimmista palkinnoista.

Red Devilsin entinen pelaaja, nykyisin Athletic Bilbaota edustava, Ander Herrera, varoittaa ex-seuraansa rahankäyttöön liittyvästä sudenkuopasta.

– En tiedä tuleeko minusta jonain päivänä jonkin seuran manageri, mutta jos niin tapahtuu, on varmaa, että aloitan joukkueen rakentamisen pohjalta. Perustan on oltava kunnossa, ennen kuin sen päälle voidaan rakentaa jotain pysyvää.

– Manchester City on tästä hyvä esimerkki. He hankkivat aikoinaan Vincent Kompanyn, Kyle Walkerin, Nicolas Otamendin ja Fernandinhon kaltaisia pelaajia. Pelkästään tälläisillä hankinnoilla ei voiteta mestaruuksia, mutta ilman heitä voittaminen olisi mahdotonta.

– United yrittää nyt tehdä samalla tavalla ja he ovat hankkineet muun muassa Lisandro Martinezin ja Casemiron. Heillä on kuitenkin ollut tapana hankkia suuria tähtiä, vaikka joukkue olisi tarvinnut jotain täysin muuta.

Lähde: The Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos