Jalkapallo

Entinen futistähti ilmiriidoissa Hollywood-tähden kanssa! – Tästä on kyse miljoonien oikeusjupakassa!

Julkaistu

-

AOP

David Beckham on väitetysti nostanut oikeusjutun entistä ystäväänsä, Hollywood-tähti Mark Wahlbergia vastaan, noin 8,5 miljoonan punnan liiketoimiriidan vuoksi.

David Beckham ja Mark Wahlberg ystävystyivät, kun entinen jalkapalloilija muutti vuonna 2007 samaan naapurustoon Los Angelesissa kuin 52-vuotias kuntoiluharrastaja ja Hollywood-näyttelijä.

Heidän ystävyytensä on kuitenkin nähtävästi päättynyt, sillä Beckham väittää The Independentin tietojen mukaan, että Wahlberg harhautti häntä liiketoimissa, syyttäen tämän yritystä ”petollisesta käytöksestä”, joka on maksanut englantilaiselle miljoonia.

Beckhamin yritys DB Ventures Ltd aloitti alun perin oikeustoimet Wahlbergin osittain omistamaa F45 Training -yritystä vastaan lokakuussa 2022, yhdessä australialaisen golfyrittäjä Greg Normanin kanssa. Tämän jälkeen tuomari kuitenkin ohjeisti heitä viemään tapauksensa erikseen eteenpäin.

Beckham ja Norman väittävät tulleensa harhaanjohdetuiksi ryhtyessään yrityksen lähettiläiksi. Toista oikeusjuttua käydään myös näyttelijän sijoitusyhtiötä, Mark Wahlberg Investment Groupia (MWIG), ja F45:n perustajia Adam Gilchristia ja Rob Deutschiä vastaan.

Beckhamin edustajat väittävät hänen menettäneen yli 8,5 miljoonaa puntaa, kun hänelle luvatut osakkeet jäivät saamatta ennen osakekurssien romahdusta.

Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments
Exit mobile version