Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Entinen Englannin maajoukkuetähti antaisi Erik ten Hagille lähtöpassit: “On aika muutokselle”

Erik ten Hag, päävalmentaja, Manchester United.
AOP

Entinen Liverpool-tähti Danny Murphy uskoo, että Manchester Unitedin on annettava potkut Erik ten Hagille, mikäli seura haluaa palauttaa itsensä takaisin Valioliigan “suurten” joukkoon.

Manchester Unitedin kausi on ollut todella ailahteleva ja viime aikoina joukkueen trendi on ollut pahasti alaspäin. Siitä viimeisimpinä todisteina ovat nöyryyttävä 0-3 kotitappio Valioliigassa Bournemouthille sekä 0-1 Mestarien liiga -tappio Bayern Münchenille ja lohkon jumbopaikka.

Danny Murphy osoittaisi syyttävän sormensa ManU-manageri Erik ten Hagin suuntaan ja uskoo, että seuran on potkittava hollantilaisvalmentaja pihalle, jotta muutosta saadaan aikaan.

– Olen aina uskonut siihen, että Manchester United antaa ten Hagille loppukauden aikaa, mutta jos seura haluaa edetä sinne, mitä se tavoittelee, joutuu se todennäköisesti vaihtamaan valmentajaansa jo nyt ja päästää uuden valmentajan katsomaan, mitä on tehtävissä. Murphy kommentoi Daily Mailille Valioliiga.comin mukaan.

– Se on sääli, koska ten Hag vaikuttaa mukavalta tyypiltä, mutta samalla voimme huomata, että pesti Manchester Unitedissa tuli ehkä liian aikaisin.

Ihan kaikkia Unitedin ongelmia Murphy ei ten Hagin niskaan kuitenkaan vierittäisi.

– Kaikki ei tietenkään ole Ten Hagin syytä. Monet Unitedin ongelmista ovat hänen yläpuolellaan. Joidenkin pelaajien on myös katsottava itseään peiliin, englantilainen totesi.

– On aika muutokselle, mutta vain, jos Manchester Unitedilla on suunnitelma. Ei ole järkeä antaa ten Hagille potkuja, jos et tiedä, mitä haluat seuraavaksi tehdä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos