Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Englannissa kuohuu! Valmentaja suhteessa pelaajansa kanssa! – Välittömät potkut!

Jalkapallokenttä.
Unsplash

Leicester on erottanut managerinsa Willie Kirkin suoritettuaan sisäisen tutkinnan hänen väitetystä suhteistaan seuran naispelaajan kanssa.

Willie Kirk on saanut potkut Leicesterin naisten joukkueen päävalmentajan paikalta poikkeuksellisesta syystä. Kirk hyllytettiin aiemmin tässä kuussa sillä aikaa, kun seura tutki 45-vuotiasta skotlantilaista vastaan esitettyjä väitteitä.

Kirkiä ei nähty penkin päässä kahdessa liigatappiossa Tottenhamille ja Brightonille, ja hän oli sivussa myös Kettujen 2-0-voitosta Liverpoolia vastaan, joka varmisti heille paikan FA Cupin välierissä.

Kirk on nyt Daily Mailin saamien tietojen mukaan erotettu seuran sisäisen tutkinnan jälkeen, sillä hänen todettiin olleen suhteessa nimeämättömän pelaajan kanssa. Näin ollen hänen kahden vuoden aikansa Leicesterin managerina on tullut päätökseen.

Hän tuli Leicesteriin heinäkuussa 2022 jalkapallojohtajaksi ja korvasi Lydia Bedfordin neljä kuukautta myöhemmin päävalmentajana.

Hän jättää Leicesterin, jonka joukkue on Naisten Superliigan (WSL) yhdeksäntenä ja joka on kerännyt 16 pistettä 17 ottelustaan.

Jennifer Foster ja Stephen Kirby on asetettu joukkueen väliaikaisiksi valmentajiksi sillä aikaa, kun seura etsii Kirkille pysyvää seuraajaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos