Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Daily Mail: Entinen valioliigatähti kävi valmentajansa kimppuun kesken harjoitusten!

Jalkapallokenttä.
Unsplash

Ranskan liigassa pelaavan Montpellierin sisällä kuohuu. Hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan joukkueen puolustaja, Mamadou Sakho on käyttäytynyt väkivaltaisesti harjoitusten aikana. Miehen kerrotaan kohdistaneen raivonsa päävalmentaja, Michel Der Sakarianiin.

Valioliigasta tuttu Mamadou Sakho on joutunut ikävien uutisten kohteeksi. Entinen Liverpoolin puolustaja siirtyi kaksi vuotta sitten Ligue 1:ssä pelaavan Montpellierin vahvuuteen, mutta ura Ranskassa on loppumassa lyhyeen.

Montpellierin päävalmentajan, Michel Der Sakarianin kerrotaan tehneen jo kesän aikana selväksi Sakholle, että tämä on valmis etsimään itselleen uutta työnantajaa. Sakho jatkoi tästä huolimatta seurassa, sillä sopivaa ottajaa ei löytynyt.

Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että 33-vuotiaan topparin pelit Montpellierin paidassa ovat takana päin.

Daily Mail kertoo, että Sakho otti voimakkaasti yhteen tiistain harjoituksissa Der Sakarianin kanssa ja kaksikon fyysiseksi äityneeseen välienselvittelyyn tarvittiin useampi osapuoli.

Sakho sai raporttien mukaan iskun jalkaansa ja jäi odottamaan vapaapotkua, jota ei ikinä tuomittu. Miehen kerrotaan turhautuneen tästä ja pyrkineen poistumaan omin lupinensa harjoituksista. Der Sakarian yritti estää puolustajaa, joka kuitenkin tarttui tätä rinnuksista kiinni ja heitti maahan.

Sakho asetettiin välittömästi sivuun harjoitteluvahvuudesta ja seuran uutisoidaan harkitsevan ranskalaisen työsuhteen päättämistä tapahtuneen takia.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos