Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Cityn kahden maalin johto suli uskomattomalla tavalla – Crystal Palace ryösti pisteen Etihadilta!

Manchester City ja Crystal Palace jakoivat pisteet Valioliigassa
AOP

Manchester City ja Crystal Palace jakoivat pisteet lauantaina Valioliigassa.

City hallitsi pelitapahtumia sekä palloa selvästi ja johti ottelua jo kahden maalin turvin. Crystal Palace nousi kuitenkin dramaattisella viime hetken maalilla tasoihin ja nappasi kotiintuomisiksi yhden pisteen Etihadilta.

Jack Grealish vei isännät johtoon reilun 20 minuutin pelin kohdalla ja 19-vuotias Rico Lewis tuplasi Cityn johdon ensimmäisellä Valioliiga-osumallaan.

Reilu vartti ennen ottelun päätöstä, Jean-Philippe Mateta kavensi Crystal Palacen maalin päähän.

Lisäajan viimeisellä minuutilla Michael Olise pääsi laukomaan vieraat tasoihin pilkulta. Phil Foden yritti purkaa palloa Cityn boxissa, mutta osui pallon sijaan Palace-pelaajaan. Olise pisti varmasti pilkulta pallon ohi City-vahti Edersonin.

Cityn tahmea meno Valioliigassa jatkuu siis edelleen. Pep Guardiolan miehistö on pelannut viimeisestä kuudesta ottelustaan Valioliigassa neljä tasan, hävinnyt yhden ja voittanut vain yhden.

Pelillisesti taivaansiniset eivät ole pulassa juurikaan olleet, mutta tulokset ovat jääneet uupumaan. Sama päti myös Crystal Palace -ottelussa; City hallitsi peliä selvästi, mutta ei pystynyt varmistamaan voittoa, edes kahden maalin johtoasemasta.

 

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos