Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

City-puolustajan loukkaantuminen oltaisiin voitu välttää: “Nyt se on liian myöhäistä…”

Pep Guardiola uskoo Manchester Cityn mestaruusmahdollisuuksiin
AOP

Manchester Cityn John Stones kärsi ikävän loukkaantumisen eilisillan Everton kamppailussa. Tilanteessa, joka sai City-manageri Pep Guardiolan kyseenalaistamaan jalkapallon nykysääntöjä tiukkaan sävyyn.

Evertonin portugalilaishyökkääjä Beto karkasi ensimmäisen puoliajan lopulla läpijuoksuun. Tilanne oli paitsio, mutta nykysääntöjen mukaisesti avustava erotuomari piti lipun alhaalla. John Stones liukui estämään Beton pääsyn maalille ja loukkasi tilanteessa samalla nilkkansa.

– Tilanne ei näytä hyvältä, mutta katsotaan nyt. Hän loukkasi nilkkansa, Pep Guardiola paljasti englantilaispakin tilanteesta.

Stonesin loukkaantumisen lisäksi Guardiolaa kismitti tilanne, jossa se syntyi. Vaikka Beto olisi maalin tilanteesta iskenyt, ei sitä olisi hyväksytty, sillä portugalilainen oli selvästi paitsion puolella. Avustavia erotuomareita on kuitenkin viime kauden alusta lähtien ohjeistettu viivyttämään lipun nostoa, mikäli selvä maalin mahdollisuus on olemassa. Tilanne tarkastettaisiin kuitenkin lopulta vielä VAR-kopissa.

Pelaajille tilanne on kuitenkin hankala, sillä 100-prosenttista varmuutta paitsiosta ei ole ja tilanteet on siksi pelattava loppuun.

– En ymmärrä. Se oli niin selvä paitsio ja nyt hän on loukkaantunut. He sanovat ’olet oikeassa Pep, olet oikeassa’… mutta nyt se on liian myöhäistä, Guardiola kihisi.

– Se ei johdu heistä [erotuomareista], säännöt tulevat suurilta pomoilta… mutta en vain ymmärrä, mies pyöritteli.

Stones on ollut tällä kaudella epäonninen loukkaantumisten suhteen ja keskiviikon peli oli miehelle vasta kahdeksas tällä kaudella Valioliigassa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos