Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

City-faneille surkeita uutisia – Guardiola paljasti, koska Haaland voi palata tositoimiin

Erling Haaland, Pep Guardiola.
AOP

Manchester City -manageri Pep Guardiola vahvisti perjantain lehdistötilaisuudessa sen, mitä monet kannattajat pelkäsivätkin: joukkueen norjalainen supertähti Erling Haaland ei ole kuntoutunut vieläkään pelikuntoon.

Valioliigan puolustava mestari, Manchester City, joutuu siis lähtemään lauantaiseen kamppailuunsa Sheffield Unitedia vastaan ilman norjalaistähteään.

Haaland on ollut joulukuun alusta lähtien sivussa jalkavamman vuoksi ja missannut joukkueensa kaksi viimeisintä Valioliiga-matsia sekä seurajoukkueiden MM-turnauksen finaalin.

Fanit odottavat malttamattomina, että hyökkääjätähti palaa tositoimiin, mutta Guardiola kertoi, että miehen paluuseen menee vielä hetki ainakin.

– Joskus pelaajat kuntoutuvat nopeasti ja joskus hitaammin. Tilannetta tarkkaillaan päivästä päivään, viikosta viikkoon. Kun kipu on poissa, voi hän pelata, Guardiola pyöritteli perjantain lehdistötilaisuudessa.

Taivaansinisiä riivaavat useammatkin loukkaantumishuolet parhaillaan, sillä Jeremy Doku ja Kevin de Bruyne ovat edelleen sairastuvalla. Lisäksi loukkaantuneiden listaan lisättiin Everton-ottelun harmillisen tilanteen myötä myös puolustaja John Stones.

“Vasta” neljäntenä Valioliigan sarjataulukossa majaileva City on ollut pelillisesti tällä kaudella odotetun vahva, mutta tuloksellisesti Guardiolan joukko alisuorittanut muutamissa otteluissa.

– Emme luovuta ja pelaamme peli kerrallaan. Olemme tottuneet ulkopuolelta kuuluvaan spekulaatioon. Meidän tulee olla rauhallisia ja jatkaa tekemistämme.

Guardiola uskoo edelleen kuitenkin Cityn mestaruusmahdollisuuksiin ja taivaansiniset ovatkin edelleen yksi suurimmista suosikeista nostamaan mestaruuspokaalia keväällä. Erityisesti kun sarjataulukon kärjessä on todella tiukkaa.

– Olemme nähneet tänä vuonna, että mitä vain voi tapahtua. Tuloksia, joita et odota, espanjalaismanageri totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos