Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsean ostoslista pullollaan supertähtiä! – Saadaanko maalitykki naarattua Stamford Bridgelle?

Chelsea
AOP

Chelsean uskotaan räjäyttävän pankin jälleen tulevan siirtoikkunan aikana. Bluesin kerrotaan metsästävän vahvistuksia usealle pelipaikalle, mutta huutavin tarve tuntuu olevan uudelle kärkipelaajalle.

Todd Boehlyn omistukseen taannoin siirtynyt Chelsea on jälleen mälläämässä käsittämättömät määrät rahaa uusiin pelaajiin. Länsi-Lontoon ylpeys on kuluttanut kaikista englantilaisseuroista selkeästi eniten puntia viimeisten vuosien aikana, mutta menestys ei ole ollut toivotunlaista.

Valioliigan keskikastiin valahtaneen lontoolaisseuran uskotaan kuitenkin jatkavan valitsemallaan tiellä, joten raha tulee vaihtamaan jälleen omistajaa kauden päätyttyä.

Bluesin raportoidaan etsivän kuumeisesti uutta kärkipelaajaa täysin flopanneen Pierre-Emerick Aubameyangin tilalle. Lontoosta AS Romaan pari vuotta sitten siirtynyttä Tammy Abrahamia pidetään yhtenä vaihtoehtona.

Englantilaisen on raportoitu olevan kiinnostunut palaamaan Valioliigaan ja Chelsea-puolustaja, Reece James, yrittää median mukaan suostutella häntä siirtymään Stamford Bridgelle.

Abraham ei ole suinkaan Chelsean ainoa siirtokohde, sillä joukkueen kerrotaan tavoittelevan niin ikään Victor Osimhenia ja Harry Kanea.

Boehlyn kerrotaan haaveilevan myös uudesta maalivahdista. Viime päivinä Chelseaan on linkitetty muun muassa Aston Villan Emiliano Martinezia, Brentfordin David Rayaa ja Inter Milanin Andre Onanaa.

Lähde: The Top Flight

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos