Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsealle kylmä suihku? – Roma-ikoni tehnyt päätöksensä?

Paulo Dybala, AS Roma.
AOP

AS Romaa edustavan Paulo Dybalan sopimus on päättymässä puolentoista vuoden kuluttua. Taiturimaisen hyökkääjän perässä on nippu Euroopan huippuseuroja, mutta jatkosta ei ole vielä minkäänlaisia takeita.

Paulo Dybala, 30, on ollut yksi AS Roman näkyvimpiä pelaajia siirryttyään seuraan vuonna 2022 Juventuksesta. Ura ei ole kuitenkaan lähtenyt aivan toivotunlaiseen nousuun ikuisessa kaupungissa, joka selittyy miehen loukkaantumishistorialla.

Argentiinalaispelaaja on joutunut viettämään pitkiä aikoja kuntouttaen itseään erilaisten vammojen jäljeltä, jonka myötä väliin on jäänyt liuta tärkeitä pelejä.

Dybalan jatkosta ei ole minkäänlaista varmuutta ja huhut ovat vieneet häntä kohti uusia haasteita. Roma ei ole tiettävästi vielä tarjonnut pelaajalleen jatkomahdollisuutta, joka on lyönyt bensaa liekkeihin siirtohuhujen osalta.

Ottajia on raporttien mukaan ainakin La Ligassa, sillä Atletico Madrid pitää tarkalla silmällä Dybalan tilannetta. Argentiinalaisväkkärän palvelukset kiinnostavat niin ikään Englannissa ja Chelsean uskotaan olevan halukas tarjoamaan hänelle sopimusta.

CaughtOffside kuitenkin kertoo, että Roman tavoitteena on kiinnittää hyökkääjänsä lähitulevaisuuden aikana uudella kontrahdilla. Näin ollen Metropolitanolla ja Stamford Bridgellä joudutaan miettimään muita vaihtoehtoja.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos