Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsea jatkaa kyykkäämistä – Pochettinolta erikoinen arvio nolosta tappiosta: “Tietenkin olimme parempia”

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsea kärsi nolon 0-1 kotitappion Valioliigassa Nottingham Forestille.

Valioliigan suurseura Chelsea näyttäisi jatkaneen juuri siitä, mihin se viime kaudella jäi. Lontoolaisten viime kausi oli täysi katastrofi ja lopullinen sijoitus sarjataulukon heikommalla puoliskolla.

Seurassa laitettiin kesän siirtoikkunan aikaan pakkaa ronskilla kädellä uusiksi. Lontoolaisseura törsäsi satoja miljoonia uusiin pelaajiin ja hankki joukkueen luotsiksi huippuvalmentaja Mauricio Pochettinon.

Siltikin Chelsean synkkä meno Valioliigassa näyttää jatkuvan. Se kärsi kauden neljännellä ottelukierroksella ankean 0-1 kotitappion Nottingham Forestille.

– Tällaisissa otteluissa meitä auttaisi se, jos olisimme kypsempiä. Pelkkä laatu ei riitä. Meidän on kyettävä kilpailemaan eri tavalla, jotta voisimme vastata vastustajien aggressiivisuuteen, energiaan ja tahtotilaan, Pochettino summasi pelin jälkeen.

Lontoolaisilla oli loistava sauma iskeä ottelu tasoihin pelin lopussa, mutta isolla rahalla hankittu joukkueen uusi kärkimies Nicolas Jackson tuhri pallon viidestä metristä tyhjän maalin yli.

Katsomossa ei oltu uskoa silmiään, kun Senegalia edustava nuorukainen tälläsi pallon maalin yli ja Chelsea sai sarjataulukkoon jo kauden toisen tappio-merkinnän.

– Tietenkin olimme parempi joukkue, enkä voi sanoa, ettemmekö olisi ansainneet enemmän. Luomme maalipaikkoja, mutta emme tee niistä maaleja. Pelaajille on annettava aikaa. Jos et tee maaleja, on vaikea voittaa otteluja, Pochettino tuumasi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos