Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Carlo Ancelotti tyrmää AC Milanin toimet: ”Historia opettaa, miten voitetaan”

Carlo Ancelotti
AOP

Real Madridin päävalmentaja, Carlo Ancelotti ottaa kantaa AC Milanista monoa saaneen Paolo Maldinin kohteluun. Ancelotti tuomitsee italialaisseuran toimintatavat totaalisesti ja pitää niitä epäkunnioittavina.

AC Milanin entinen pelaaja, ja seuraa myös valmentanut, Carlo Ancelotti on erittäin tyytymätön Rossonerin viimeaikaiseen toimintaan. Milan päätti näyttää ansiokasta työtä joukkueen teknisenä johtajana tehneelle Paolo Maldinille ovea.

Nykyään Real Madridia luotsaavan Ancelottin mukaan Milanin toiminta oli todella epäkunnioittavaa ja seuran perinteiden vastaista.

– Olen oppinut Madridissa, että historian muistaminen on erittäin tärkeää. Täällä Di Stefano (Alfredo), Amancio (Amaro), Gento (Francisco) ja Puskas (Ferenc) edustavat arvoja, joita edelleen kunnioitetaan.

– Se, mitä Maldinille tapahtui, osoittaa kulttuurin ja Milanin perinteiden kunnioituksen puutetta. On totta, että historian avulla ei voiteta, mutta historia opettaa, miten voitetaan.

– Jalkapalloseurat, jotka ajattelevat, että liiketoiminta on ensimmäinen prioriteetti urheilullisiin ansioihin nähden, ovat tuomittuja epäonnistumaan.

– Toivon, ettei Milan menetä sieluaan ja arvojaan, sillä ne kuuluvat seuran DNA:han. Toivon myös, että he jatkavat ylpeinä taistelua tavoitteidensa eteen. Milan on sydämessäni, joten olen aina seuran fani.

Lähde: Managing Madrid

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos