Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Carles Puyol neuvoo Madridin megastaraa: ”Hän saisi enemmän arvostusta…”

Vinicius Jr
AOP

Real Madridin supertähti Vinicus Jr tunnetaan pelaajana, joka jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Los Blancosin maalitykki on joutunut useamman kerran ongelmiin hermokontrollinsa petettyä. FC Barcelonaa omalla peliurallaan edustanut Carles Puyol kertoo oman mielipitensä brassitaiturista.

Real Madridilla oli mahdollisuus nousta takaisin La Ligan jaetulle kärkipaikalle, mutta Carlo Ancelottin tähtisikermä hyytyi maalittomaan tasapeliin Rayo Vallecanoa vastaan. Madrid-pelaajisto pettyi tulokseen pahemman kerran ja ottelun tuomaristolla oli ajoittain täysi työ pitää kenttätapahtumat hallinnassaan.

Yksi ottelun näkyvimmistä pelaajista oli jälleen kerran valkopaitojen Vinicius Jr. Brasilialaiselle mätkäistiin varoitus hänen menetettyään hermonsa vastustajan maalivahti, Stole Dimitrievskille.

Vinicius keräsi viime kaudella 16 varoitusta, joista suurin osa tuli samankaltaisista tilanteista. Entinen Barcelona-kapteeni, Carles Puyol jakoi oman näkemyksensä Madridin supertähdestä.

– Hän on mahtava pelaaja, joka pystyy ratkaisemaan otteluita. Hänen tulisi nauttia arvostusta jokaisella areenalla, jolle hän astelee. Camp Noulla on nähty useita hienoja pelaajia, joita kunnioitetaan, vaikka he olisivat kilpailijoita.

– Haluaisin keskustella Viniciuksen kanssa ja kertoa mielipiteeni. Hän saisi enemmän arvostusta, jos hän muuttaisi asennettaan.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos