Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Bundesliigassa kuuma kärkikamppailu! – Hradeckylla tiedossa kiireinen iltapuhde

Lukas Hradecky
AOP

Bundesliigassa pelataan perjantai-iltana kärkikamppailu, kun Bayern München saa vieraakseen Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin. Molemmat joukkueet ovat keränneet kolmesta tähän asti pelaamastaan ottelusta täyden pistepotin.

Allianz Arenalla nähdään todellinen huippukohtaaminen, kun kaksi Bundesliigan jättiläistä, Bayern München ja Bayer Leverkusen selvittelevät välejään. Joukkueet ovat kolmen pelikierroksen jälkeen tasapisteissä sarjan kärjessä Leverkusenin pitäessä ykköspaikkaa paremman maalieronsa turvin.

Kotijoukkue Bayern aloitti kautensa vakuuttavasti 4-0 voitolla Werder Bremenistä. Tämän jälkeen Augsburg kukistui 2-0 lukemin, mutta edellisellä kierroksella Borussia Mönchengladbachia vastaan teki tiukkaa. Bayern onnistui kuitenkin raapimaan ottelusta lopulta tärkeän 1-2 vierasvoiton.

Leverkusen otti kovan päänahan heti avauskierroksella kaadettuaan Red Bull Leipzigin lukemin 3-2. Tämän jälkeen lääkejätin sponsoroima joukkue möyhensi Mönchengladbachin kolmella maalilla. Viimeisessä pelissään Leverkusen pieksi kotonaan Darmstadtin 5-1 antaen todellisen myrskyvaroituksen iskukyvystään.

On kuitenkin selvää, että tänään pelattavassa ottelussa haaste on aivan eri planeetalta. Lukas Hradeckylle on odotettavissa kiireinen iltapuhde Leverkusenin tolppien välissä ja Bayern lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina.

Joukkueiden välillä on kuitenkin nähty viime vuosina useita tasaväkisiä ja runsasmaalisia otteluita, jotka ovat ratkenneet pieniin marginaaleihin. Todennäköisesti sama kaava jatkuu myös perjantai-iltana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos