Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Brentford valmis luopumaan kultakimpaleestaan? – ”Ymmärrän täysin, miksi hänen tilannettaan seurataan”

Ivan Toney (vas.) ja Thomas Frank.
AOP

20 maalia viime kaudella iskenyt Ivan Toney on mahdollisesti päätymässä kauppatavaraksi. Brentfordin päävalmentaja, Thomas Frank arvostaa pelaajaansa korkealle, mutta myöntää, että tämän tulevaisuus on täysin avoinna.

Ivan Toneyn ympärillä on riittänyt runsaasti kuhinaa. Pitkään pelikieltoon määrätty brittihyökkääjä harjoittelee jälleen Brentfordin kanssa, mutta on edustuskelpoinen Valioliigassa vasta ensi vuoden puolella.

27-vuotias maalinsylkijä oli viime kaudella kenties joukkueensa suurin onnistuja auttaen joukkuettaan 20 osumallaan. Toneyn tulevaisuudella ollaan spekuloitu runsaasti, sillä pelikiellosta huolimatta ottajia tuntuu löytävän.

Brentfordin manageri, Thomas Frank on Daily Mailin mukaan valmis päästämään Toneysta irti, jos hinnasta päästään sopuun.

– Ymmärrän hyvin, miksi Toneyn ympärillä liikkuu paljon huhuja. Pidän häntä yhtenä maailman parhaista hyökkääjistä. Ei ole montaa häntä parempaa, kenties vain Kane (Harry), Lewandowski (Robert) ja Haaland (Erling).

– Hän teki viime kaudella 20 maalia Brentfordille, mutta on selvää, ettemme pysty luomaan kovinkaan paljon maalipaikkoja liigan top-6 tai top-7 joukkueita vastaan.

– Joten uskon, että hän tekisi jossain kärkijoukkueessa vähintään 20 maalia. Ymmärrän täysin, miksi hänen tilannettaan seurataan. Me olemme joukkue, joka myy pelaajiaan, jos heistä on tarjolla riittävän korkea siirtosumma.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos