Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Brassitähden siirtopäätökselle täystyrmäys: ”Hän valitsi kuitenkin rahan”

Neymar Jr
AOP

Kuten tässä vaiheessa tiedetään, Neymar Jr pyörsi aiemmat puheensa ja tarttui sittenkin Al-Hilalin tekemään jättimäiseen tarjoukseen. Brasilialaishyökkääjän päätös oli lopulta suhteellisen odotettu, mutta ei missään nimessä kaikkien mieleen. Entinen La Liga-pelaaja, Jonathan Soriano arvostelee Neymarin ratkaisua kärkkäästi.

Kuten Uutisankka.com aiemmin kertoi, Neymar Jr päätti lopulta tarttua sittenkin saudiarabialaisseura Al-Hilalin tarjoamaan täkyyn. Brassitähti vihjaili muutama viikko sitten vielä aikeistaan jatkaa uraansa PSG:ssä, mutta tilanne muuttui pikaisella aikataululla seurojen aloitettua neuvottelut.

Neymarin päätöstä on sikäli helppo ymmärtää, että polku näytti olevan loppuun kuljettu Pariisissa. Vuodet Ranskassa eivät olleet sellaista tähtiloistoa kuin mitä odotettiin ja brasilialainen oli useampaan kertaan seuran kannattajien hampaissa. Entinen La Liga-pelaaja, myös Al-Hilalia urallaan edustanut Jonathan Soriano lyttää kuitenkin Neymarin ratkaisun.

– Neymarilla on riittävästi laatua johdattaakseen joukkueensa Mestarien liigan voittoon. Mielestäni hän on heittänyt pyyhkeen kehään. Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo eivät enää pelaa (Euroopassa), joten hän olisi voinut olla yksi suunnannäyttäjistä yhdessä Kylian Mbappen sekä Erling Haalandin kanssa. Hän valitsi kuitenkin rahan.

Lähde: Football Espana

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos