Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Bayernin maaliruisku hakee hyvitystä pettymykselleen: ”Meillä on siihen mahdollisuus”

Harry Kane
AOP

Bayern München ja Arsenal kohtaavat keskiviikkona Mestarien liigan puolivälierävaiheen toisessa osaottelussa. Vaikka Bundesliigan mestaruus karkasi Bayer Leverkusenin hyppysiin, uskoo Bayern-hyökkääjä Harry Kane, että joukkue voi saavuttaa tällä kaudella jotain.

Arsenal kohtaa Bayern Münchenin Allianz-areenalla keskiviikkoiltana toivoen pystyvänsä varmistamaan paikan Mestarien liigan neljän parhaan joukossa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009.

Vastassa on kuitenkin joukkue, jää ilman Bundesliigan mestaruutta ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2012 ja haluaa siksi epätoivoisesti voittaa viimeisen tällä kaudella tarjolla olevista pokaaleista.

Bayernin tähtipelaaja Harry Kane pääsi Tottenham Hotspuria edustaessaan lähelle UCL-pystiä viisi vuotta sitten, mutta tuolloin Liverpool vei lopulta pisimmän korren. Kane myöntää, ettei pettymys ole vieläkään täysin unohtunut.

– Aina kun pääsee kilpailun finaaliin ja jää ilman voittoa, sisälläsi kasvaa palo päästäksesi takaisin sinne ja edetäksesi askeleen pidemmälle, englantilainen kertoi LondonWorldin mukaan.

– Tänä vuonna meillä on siihen mahdollisuus, ja jos pystymme ottamaan tuon askeleen huomenna, olemme vain parin pelin päässä Webleystä.

Bayernillä on kotiyleisön raivokas tuki puolellaan, mutta Arsenalia on silti vaikea pitää tulevan ottelun altavastaajana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos