Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Bayern-ikoni avaa suunsa: Näkeekö La Liga-siirto päivänvalon?

Joshua Kimmich
AOP

Siirtohuhujen kohteena oleva Joshua Kimmich ottaa kantaa omaan tulevaisuuteensa. Saksan maajoukkuemiehen tiedetään olevan useamman Euroopan ykköskategorian joukkueen hankintalistalla.

Bayern München raapi kuin raapikin Bundesliigan mestaruuden jälleen itselleen. Kauden aikana tapahtui kaikenlaista ja normaalisti suljettujen ovien sisällä asiansa hoitavan Bayernin suunta oli ajoittain kateissa.

Mediaan tihkui tietoja runsaista erimielisyyksistä ja draamaa riitti yllin kyllin myös pelaajiston välillä. Joukkue juhli Saksan mestaruutta, joka irtosi kuitenkin pienimmällä mahdollisella marginaalilla, sillä Borussia Dortmund jäi toiseksi maalieron turvin.

Oliver Kahn ja Hasan Salihamidzic saivat lähteä seuran palkkalisoilta lähes välittömästi mestaruuden varmistuttua. Pelaajistoon odotetaan niin ikään muutoksia kesän aikana ja useamman avauksen vakionimen tulevaisuus on nostettu tapetille.

Yksi näistä on Joshua Kimmich, jonka kohtalolla ollaan spekuloitu runsaasti. FC Barcelonan luotsi, Xavi Hernandez myönsi avoimesti ihailunsa saksalaista kohtaan. Kimmich avaa nyt ensimmäistä kertaa suunsa itseensä kohdistuneesta uutisoinnista.

– On ollut todella vaikeaa olla törmäämättä tällaiseen uutisointiin. Henkilökohtaisesti en välitä juurikaan huhuista. Kuten kaikki tietävät, minulla on vielä kaksi vuotta sopimustani Bayernin kanssa jäljellä.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos