Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Barcelona todellisen yllätysnimen perässä! – Juventus ja Sevilla kärkkyvät taustalla

Wilfred Ndidi, Leicester City.
AOP

Leicester Cityssä tällä kaudella aiempaa pienemmälle vastuulle jäänyt Wilfried Ndidi on tuoreiden raporttien mukaan useamman huippuseuran kiikareissa. Muun muassa FC Barcelonan kerrotaan olevan halukas tarjoamaan sopimusta nigerialaiselle.

FC Barcelona punnitsee vaihtoehtojaan ennen tammikuun siirtoikkunaa. Taloudellisen tilanteensa takia seura pyrkii todennäköisesti turvautumaan vapaiden pelaajien markkinoille. Barca on haalinut menneinä vuosina vapailla siirroilla muun muassa Andreas Christensenin, Franck Kessien ja Ilkay Gundoganin.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että joukkue pyrkii jatkamaan samalla kaavalla tulevien hankintojen kohdalla.

Football Espanan saamien tietojen mukaan nigerialainen keskikenttäpelaaja Wilfred Ndidi on yhä Barcan tutkassa. Miestä linkitettiin alun perin Kataloniiaan jo syyskuussa, mutta tuolloin sopimusta ei syntynyt.

Tällä hetkellä Championshipiä johtaa Leicester Cityä edustava Ndidi on pelannut kuluvalla kaudella vain hieman yli puolet mahdollisista peliminuuteista. Vastuun väheneminen saattaa luonnollisesti kasvattaa Ndidin siirtohaluja. Pelaajan sopimus on päättymässä kesällä.

Vuodesta 2017 lähtien King Power Stadiumilla pelannut Ndidi kuului ennen tätä kautta vuosikausien ajan Kettujen runkopelaajiin. Barcan lisäksi miestä on linkitetty aiemmin muun muassa myös Juventukseen ja Sevillaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos