Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Barcassa puhaltaa uudet tuulet! – Syrjäyttääkö superlupaus veteraanikärjen?

Vitor Roque, FC Barcelona.
AOP

Xavi Hernandezin luotsaama FC Barcelona onnistui vastoin kaikkia odotuksia hankkimaan Vitor Roquen riveihinsä jo tammikuun aikana. Nuorukaisella on Xavin mukaan kaikki edellytykset syrjäyttää Robert Lewandowski pelaavasta kokoonpanosta.

Vasta 18-vuotias Vitor Roque lukeutuu Etelä-Amerikan lahjakkaimpien nuorten pelaajien joukkoon. Brasilialainen esiintyi päättyneellä kaudella vakuuttavasti Athletico Paranaensen paidassa ja ehti debytoida viime vuonna myös maajoukkueessa.

Nuorukaisen hyvät otteet eivät luonnollisesti jääneet huomaamatta myöskään Euroopassa ja Roquen perässä oli nippu jättiseuroja. La Ligassa pelaava FC Barcelona veti lopulta pisimmän korren päästen sopuun Athleticon kanssa.

Roquen piti alun perin siirtyä Espanjaan vasta kesällä, mutta Barca sai tahtonsa läpi ja nuorukainen matkasi Kataloniaan jo tammikuun alussa. Barcan päävalmentaja Xavi Hernandez vihjailee sen puolesta, että Robert Lewandowskin paikka joukkueen avauskokoonpanossa saattaa olla vaarassa.

– En voi kohdella ketään eri tavalla, sillä se ei olisi ryhmän etujen mukaista. Pelaajien tehtävä on paiskia töitä toistensa eteen, Xavi lataa Football Espanan mukaan.

– Vitor pystyy pelaamaan millä tahansa paikalla hyökkäyslinjassa. Hän kykenee pelaamaan laidalla tai ysipaikalla, katalaani jatkaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos