Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Barcan tähtipelaaja kommentoi tilannettaan! – ”Olen vihainen siitä”

Frenkie de Jong
AOP

FC Barcelona on mediassa liikkuvien väitteiden mukaan asettanut Frenkie de Jongin siirtolistalle. De Jong on ollut jo useamman vuoden ajan useamman suurseuran tarkkailun kohteena, mutta kosiskelut eivät ole toistaiseksi saaneet vastakaikua.

Tapaus Frenkie de Jong. FC Barcelonan keskikentän työmyyrä on ollut yksi joukkueensa tärkeimmistä palasista viime kausina, mutta hänen tulevaisuudellaan on arvuuteltu runsaasti.

Hollannin maajoukkuemies oli mediassa liikkuvien lähteiden mukaan viime kesänä lähellä pakata laukkunsa, mutta siirto muihin maisemiin ei koskaan nähnyt päivänvaloa.

De Jong vakuutti tuolloin markkinoiden sulkeutumisen jälkeen ainoana tavoitteena olevan vain Barcelonassa pelaamisen. Tuoreiden huhujen mukaan katalonialaisseura on kuitenkin asettanut de Jongin myyntilistalleen tasapainottaakseen taloudellista tilannettaan.

Pelaaja itse kuitenkin kiistää väitteet jälleen jyrkästi.

– Totta puhuen olen vihainen siitä, mitä minusta kirjoitetaan. Ihmiset ovat keksineet tarinoita tyhjästä ja olen kuullut paljon valheita. Tilanne suututtaa minua, sillä tällaiset huhut ovat kaukana totuudesta. Barcelona on unelmieni seura ja toivon, että voin jatkaa täällä pelaamista usean vuoden ajan.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos