Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Barcan myyntitalkoot jatkumassa: Joutuuko veteraanipuolustaja kauppatavaraksi?

Marcos Alonso
AOP

FC Barcelona on luopunut tämän kesän aikana jo Ousmane Dembelestä ja Franck Kessiestä, mutta lisää lähtijöitä on edelleen odotettavissa. Puolustaja Marcos Alonso on lähteiden mukaan yksi niistä pelaajista, joista Barca on valmis luopumaan.

La Ligan hallitseva mestari FC Barcelona pyrkii tekemään myyntituottoa vielä siirtoikkunan viimeisten viikkojen aikana. Katalonialaisjätti on laittanut Franck Kessien ja Ousmane Dembelen kauppatavaraksi, mutta myyntitalkoot eivät vaikuta olevan päättymässä tähän.

Myös Sergino Destin ja Clement Lengletin tulevaisuuden yllä riittää kysymyksiä, eikä kumpikaan vaikuta kuuluvan Xavi Hernandezin suunnitelmiin tällä kaudella. Barca yrittää tiettävästi päästä kummastakin pelaajasta eroon, mutta mainittavia ostotarjouksia ei ole toistaiseksi ilmaantunut.

Yhtenä mahdollisena lähtijänä pidetään niin ikään Marcos Alonsoa, jonka jatkosopimusta La Liga ei ole toistaiseksi rekisteröinyt. Barcan paidassa viime kaudella 24 liigaottelua tehden yhden maalin.

Puolustajan toistaiseksi rekisteröimätön diili pitää hänet Camp Noulla ensi vuoteen asti, mutta hänen ei uskota pääsevän nauttimaan suuresta vastuusta. Xavi arvostaa kuitenkin Alonson kokemusta, joten häntä ei tulla todennäköisesti myymään ilman merkittävää tarjousta.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos