Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Atletico-konkari vastaa arvosteluun: ”Voitto on ainoa tavoitteemme”

Jalkapallokenttä.
Unsplash

Atletico Madrid jäi viime kaudella alkulohkoon Mestarien liigassa. Argentiinalaisluotsi Diego Simeonen valmentama ryhmä on aloittanut UCL-urakkansa tällä sesongilla vakuuttavammin. Raitapaidoilla on mahdollisuus päästä lähelle jatkopaikkaa voittamalla keskiviikon pelinsä.

Glasgow’ssa nähdään keskiviikkoiltana kutkuttava kamppailu, kun Skotlannin ylpeys, Celtic saa vieraakseen Atletico Madridin. Nollakerhossa oleva Celtic pitää lohkon jumbosijaa hallussaan hävittyään kaksi ensimmäistä otteluaan.

Atletico puolestaan aloitti UCL-urakkansa 1-1 tasapelillä Laziota vastaan ja voitti toisella kierroksella Feyenoordin jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 3-2. Diego Simeonen suojatit lähtevät keskiviikon otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Espanjalaisilla on mahdollisuus kavuta lähelle jatkopaikkaa ottamalla kolme pistettä skottien kotiluolasta. Haaste ei ole kuitenkaan helpoimmasta päästä ja hyvässä muistissa on vielä Atleticon jääminen alkulohkoon viime vuonna.

Colchonerosin keskikenttäpelaaja, Koke on Football Espanan mukaan luottavaisin mielin, vaikka joukkue onkin joutunut arvostelun kohteeksi.

– Joskus saamamme kritiikki tuntuu epäreilulta. Tipuimme kaksi vuotta sitten Real Madridille pudotuspeleissä tiukan väännön jälkeen.

– Viime vuonna emme olleet parhaimmillamme, mutta yleensä olemme pystyneet pelaamaan hyvin (UCL:ssä). Voitto on ainoa tavoitteemme ja teemme kaikkemme, kuten aina.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos