Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Aston Villalle jälleen komea voitto! – Emeryn juna puksuttaa raiteillaan

Valioliigapallo
AOP

Aston Villa murjoi Burnleyn nurmen pintaan selkein 3-1 lukemin sunnuntaina. Voitto oli Unai Emeryn miehistölle toinen peräkkäinen katastrofaalisen kauden avauksen jälkeen.

Aston Villa aloitti viime kauden todella vaikeissa merkeissä ja valahti Valioliigan tyvipäähän. Steven Gerrardin saatua potkut valmennusvastuu lankesi Unai Emerylle, joka pystyi kääntämään birminghamilaisseuran kurssin.

Villa ylsi vahvan kevätvireensä ansiosta lopulta sarjan seitsemännelle sijalle, jonka myötä elokuun puolivälissä alkaneelle uudelle sesongille lähdettiin kovin odotuksin.

Ensimmäisellä kierroksella kyyti oli kuitenkin kylmää, kun Valioliigan kovimpiin nippuihin tätä nykyä lukeutuva Newcastle United kylvetti Villaa tylyin 5-1 lukemin.

Villa ryhdistäytyi seuraavalla kierroksella ja otti Evertonista komean 4-0 voiton.

Emeryn suojatit pelasivat sunnuntaina kauden kolmannen ottelunsa Turf Moorella Burnleyn vieraana.

Qatarin MM-kisoissa loistavia otteita esittänyt Matty Cash oli Villan suurin sankari vastattuaan joukkueensa kahdesta ensimmäisestä maalista. Lyle Foster toi Burnleyn maalin päähän toisella jaksolla, mutta Moussa Diabyn osuma sinetöi vierasjoukkueen 1-3 voiton.

Juuri tällä hetkellä Aston Villan pelaaminen on niin vakuuttavalla tasolla, että europelipaikoista taistelu on täysin realistinen haave. Kausi on kuitenkin pitkä ja seuraavalla kierroksella edessä on jälleen kova testi, kun vastaan asettuu Liverpool.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos