Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Asiantuntijalta murska-arvio tämän päivän Valioliigan huippukamppailusta: “He tulevat teurastamaan heidät”

Valioliigan Pohjois-Lontoon derby, Arsenal - Tottenham
AOP

Valioliigassa nähdään tänään yksi kauden odotetuimmista derbyistä, kun Pohjois-Lontoon derbyssä Tottenham ja Arsenal taistelevat pisteistä.

Jalkapalloasiantuntija Paul Merson ei anna ottelua ennakoivissa keskusteluissa Tottenhamille juurikaan mahdollisuuksia voittoon. Entinen Arsenal-tähti Merson ei näe päivän ottelulle nimittäin mitään muuta lopputulosta kuin Tykkimiesten voiton.

– En näe mitään muuta kuin Arsenalin voiton. He tulevat teurastamaan Tottenhamin. He repivät heidät palasiksi, Merson ennakoi.

Historia on tosiaan Arsenalin puolella, sillä Tottenham on pystynyt voittamaan Tykkimiehet ainoastaan kaksi kertaa vieraissa Valioliiga-historian aikana.

Tämän kauden esitysten perusteella ennakkoasetelmat ovat kuitenkin hieman tasaisemmat. Niin Arsenal kuin Spurskin ovat viiden pelin jälkeen 13 pisteessä. Yhden ottelun enemmän pelannut Manchester City on viisi pistettä edellä.

Tottenham on uuden valmentajansa, Ange Postecogloun, alaisuudessa pelannut toistaiseksi tällä kaudella vahvasti. Postecoglou on tuonut joukkueeseen nopeasti vauhdikkaan pelityylin, jonka kanssa Mikel Artetan miehistön tulee olla varuillaan.

Arsenal on kuitenkin ollut niin ikää kauden alussa vakuuttava. Se näyttäisi vakiinnuttaneen viime kaudella saavutetun aseman yhtenä mestarisuosikkina ja jatkavan siitä mihin viime kaudella jäi. Merson uskoo erityisesti Arsenalin pelaajamateriaalin olevan Spursia parempi.

– Arsenalilla on paremmat pelaajat kuin Tottenhamilla. James Maddison on hyvä, mutta ei Martin Ødegaardin tasoa. Yves Bissouma on pärjännyt hyvin, mutta hän ei ole Declan Ricea parempi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos