Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Asiantuntija lyttää täysin ManU:n hankinnan! – ”Todellinen paniikkiostos”

Casemiro
AOP

Casemiron hankintaan liittyi paljon epäilyksiä vuosi sitten, mutta brasilialainen todisti arvonsa viime kaudella Manchester Unitedille. Asiantuntija, Jamie Carragher kuitenkin kritisoi ManU:n hankintaa ja muistuttaa, että seura joutuu etsimään tälle isolla rahalla korvaaja lähivuosina.

Manchester United hankki viime kesänä Casemiron Real Madridista kaupassa, jonka yhteisarvo nousi noin 70 miljoonan euron hujakoille. United oli pitkään FC Barcelonaa edustavan Frenkie de Jongin kintereillä, mutta päätyi lopulta tekemään sopimuksen brasilialaisen sotaratsun kanssa.

Casemiron hankinta herätti jonkin verran kummastusta Britteinsaarilla hänen iästään johtuen. Nykyään 31-vuotias veteraani nosti ManU:n uudelle tasolle viime kaudella, mutta oli suurissa ongelmissa, kun joukkue aloitti uuden kauden Wolverhamptonia vastaan.

Entinen Liverpool-pelaaja, Jamie Carragher lyttää täysin Unitedin tekemän ostopäätöksen.

– Mielestäni Casemiro ei ole siirtosummansa arvoinen. Ei käy kieltäminen, etteikö hän olisi ollut loistava pelaaja, mutta hän on urallaan siinä vaiheessa, ettei pysty antamaan rahoille vastinetta.

– Hän oli todellinen paniikkiostos, koska ManU epäonnistui de Jongin hankinnassa. He joutuvat käyttämään saman summan uuteen pelaajaan jälleen muutaman vuoden kuluttua.

Lähde: TEAMtalk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos