Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

AS Roman ikoni pettyi kohteluunsa: ”Sen pitäisi tarkoittaa jotakin”

Francesco Totti
AOP

AS Roman suurimpien legendojen joukkoon lukeutuva Francesco Totti lopetti mittavan peliuransa vuonna 2017. Mies kertoo pettyneensä siihen, miten häntä kohdeltiin uran vedellessä viimeisiään.

Vuonna 2006 Italian paiadassa maailmanmestaruutta juhlinut Francesco Totti on viettänyt eläkepäiviä reilun kuuden vuoden ajan.

Maaliahne hyökkääjä edusti koko 24-vuotisen seurajoukkueuransa ajan pelkästään AS Romaa tehden joukkueelle yli 300 maalia.

Totti oli uransa aikana lukuisia kertoja siirtohuhujen kohteena ja häntä linkitettiin vahvasti muun muassa Real Madridiin.

Mies ei kuitenkaan koskaan halunnut jättää ikuista kaupunkia taakseen, mutta myöntää toivoneensa enemmän arvostusta hänen uransa lähestyessä loppuaan.

– Vietin 30-vuotta Romassa. Kunnioitin kaikkia ja luovuin muista työmahdollisuuksista ilman ongelmia. Sanoin ’’ei’’ Real Madridille ja muille, koska halusin kantaa vain Giallorossin paitaa, joka on värjätty sisääni.

– Olen pahoillani siitä, miten tarinani Roman kanssa päättyi. Totuus on se, että kun sinua ei enää tarvita kentällä, et saa kunnioitusta osaksesi. Jos Maldini, (Paolo), Del Piero (Alessandro), Baggio (Roberto) ja minä emme ole enää osa jalkapalloa, sen pitäisi tarkoittaa jotakin.

Lähde: Football-Italia

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos